حیدر علی عابدی  در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در رابطه با میزان باقیمانده سموم و آفت کش‌ها در محصولات کشاورزی و تاثیر آن بر سلامتی مردم، گفت: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی جهت بررسی تاثیر باقیمانده سموم بر روی مواد غذایی و میوه‌ها، مصرف کودهای شیمیایی بویژه نیترات،جلسه‌ای با حضور مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان غذا و دارو تشکیل داد.

ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی و سازمان غذا دارو گزارشاتی مبنی بر میزان باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی ارائه کردند و مقرر شد کمیته‌ای جهت بررسی دقیق‌تر این موضوع و اعتبارسنجی آمارهای ارائه شده، تشکیل شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس دهم، افزود: براساس گزارش‌های ارائه شده، وجود نیترات در میوه‌ها و آلوده بودن میوه و سبزی‌ها به سموم کشاورزی و آفت‌کش‌ها به میزانی که در رسانه ها مطرح شده است نبوده و هیچ جای نگرانی برای مردم وجود ندارد. اما کمسیون بهداشت برای بررسی همان میزان نیز تشکیل جلسه داده تا ابعاد موضوع کاملا مشخص شود.

عابدی در رابطه با استفاده کشاورزان از سموم قاچاق، اظهار کرد: با توجه به اینکه  وزارت جهاد کشاورزی با ارائه یارانه به سموم کشاورزی استاندارد و مورد تایید، قیمت تمام شده را برای کشاورزان پایین نگه داشته است، بنابراین  استفاده از سموم قاچاق توسط کشاورزان با قیمت‌های فعلی منطقی نیست.

 

بیشتر بخوانید:

آیا محصولات کشاورزی آلوده به ماده سمی نیترات هستند؟

 

نظارت کافی بر روی میزان استفاده از سموم و آفت‌کش‌ها توسط کشاورزان وجود ندارد

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه نظارت کافی بر روی میزان استفاده از سموم و آفت‌کش‌ها توسط کشاورزان وجود ندارد، تصریح کرد: یکی از مشکلات و چالش‌های وزارت جهاد کشاورزی و سازمان غذا و دارو میزان و حجم استفاده ازسموم توسط کشاورزان است و متاسفانه نظارتی بر آن وجود ندارد. 

کشاورزان ایرانی از گاز اتیلن برای رسیده شدن میوه‌ها استفاده نمی‌کنند

عضو کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس شورای اسلامی در رابطه با سرطانزا بودن  استفاده از گاز اتیلن برای رسیده شدن میوه ها خاطرنشان کرد: اضافه کردن هر نوع موادی که میوه را از حالت طبیعی خارج کند برای سلامتی مردم خطرناک است، از طرفی کشاورزان ایرانی از گاز اتیلن برای رسیده شدن میوه‌ها استفاده نمی‌کنند. /

پایان پیام